روغن رزماری برای پوست صورت + طرز استفاده
اگر روغن های گیاهی مورد علاقه شما هستند، حتما قبلا نام روغن رزماری را هم شنیده اید. قرن ها پیش مردم به روش های مختلف این گیاه را وارد زندگی روزمره خود می کردند تا از محتوای غنی رزماری بهره مند شوند. به ویژه در مصر، یونان باستان و روم روغن رزماری برای لک صورت و زیبایی پوست رایج بود. امروزه روغن رزماری به لطف فناوری های مدرن به ایده آل ترین شکل در دسترس است. محتوای غنی و رایحه منحصر به فرد روغن رزماری همچنان محبوبیت خود را از گذشته تا به امروز حفظ کرده است.
روغن رزماری چیست؟
روغن رزماری نوعی اسانس است که از تقطیر از برگ های گیاه رزماری به دست می آید. روغن رزماری که حامل بوی چوبی گیاه رزماری است، رنگ خود را از رنگ زرد مایل به سبز گیاه می گیرد. این نوع روغن با محتوای غنی و بوی تند خود، امروزه جزو پرمصرف ترین روغن های معطر است.
کاربرد روغن رزماری که با قوام متراکم و رایحه چشمگیر خود جلب توجه می کند، بسته به نوع مورد نظر در هر منطقه ای متفاوت است. روغن های تولید شده برای مصارف داخلی و خارجی با یکدیگر متفاوت هستند.
روغن رزماری که اغلب به صورت خارجی استفاده می شود به ویژه روغن رزماری برای صورت و مو. این نوع روغن گیاهی که در روش های مختلف مورد مصرف است، علاوه بر ساختار آرامش بخش، از میزان رضایت بالایی در بین محصولات آرایشی و بهداشتی نیز برخوردار است.
خرید و قیمت روغن رزماری + 50 تومن اعتبار اولیه
کاربردهای روغن رزماری چیست؟
محتوای غنی روغن رزماری آن را به یک ماده منحصر به فرد برای مصارف درمانی مختلف تبدیل می کند. اسانس رزماری یکی از پرمصرف ترین ها به ویژه در رایحه درمانی، مدیتیشن و ماساژ است. علاوه بر این، روغن رزماری برای صورت، مراقبت شخصی از مو، پوست و ناخن نیز استفاده شود. برای صنایع عطرسازی و آرایشی و بهداشتی، روغن رزماری به دلیل محتوا فوقالعاده و رایحه دلپذیر، محصولی مهم به حساب می آید. علاوه بر این، از آنجایی که حاوی مواد آنتی اکسیدانی است، می توان از این روغن برای جلوگیری از فساد انواع روغن ها نیز استفاده کرد. ترکیبات مفید موجود در روغن بیشتر در زمینه فارماکولوژی استفاده می شود.
اگر چند قطره روغن رزماری را به دستگاه پخش کننده برقی و دستگاه بخور اضافه شود، بوی مطبوعی را به محیط پخش می کند. با این روش می توانید هوا را تجدید کرده و انرژی محیط را متعادل کنید. بوییدن روغن رزماری یک یا دو بار در روز و ریختن آن روی مچ دست نیز برای بهره مندی از خواص آرامش بخش آن خوب است. روغن رزماری را می توان با رقیق کردن آن با روغن های حامل برای زیبایی پوست و در رایحه درمانی و ماساژ نیز استفاده کرد. برای این کار کافی است چند قطره روغن رزماری را به 50 میلی لیتر روغن حامل اضافه کنید.
همانطور که اشاره کردیم از روغن رزماری در مراقبت های شخصی نیز استفاده می شود. این روغن به خصوص به دلیل برخی از مواد موجود در آن، برای مراقبت طبیعی از مو ایده آل است. برای این کار می توان چند قطره روغن رزماری را به شامپوها و نرم کننده های مو اضافه کرد. علاوه بر این، می توان از آن به تنهایی برای ماساژ ریشه و انتهای مو برای مدت کوتاهی استفاده کرد. البته لازم است پس از چند ساعت، چربی از روی موها پاک شود. علاوه بر این، یک ماسک موی طبیعی را می توان با مخلوط هایی مانند روغن آرگان، روغن بادام و روغن رزماری تهیه کرد. اگر چند قطره از آن با روغن های حامل مخلوط شود، می توان روغن رزماری را به ناحیه صورت نیز مالید ولی حتما باید طرز استفاده از روغن رزماری برای صورت را باید بدانید. پس از استفاده از روغن های طبیعی مانند رزماری، استفاده از ضد آفتاب هنگام بیرون رفتن در آفتاب ضروری است.
ترکیبات روغن رزماری چیست؟
در ترکیب روغن رزماری خواص اجزای گیاه رزماری در بالاترین سطح حفظ شده است. به همین دلیل می توان گفت که روغن رزماری حاوی ویتامین های C و B6 و کلسیم، آهن و مواد معدنی می باشد. سینئول، کافور و بورنئول ها اجزای اصلی روغن رزماری را تشکیل می دهند. علاوه بر این، روغن رزماری حاوی موادی مانند اسید تری ترپنوئید، تانن، اسیدهای فنولیک و فلاونوئیدها است.
خواص روغن رزماری برای پوست چیست؟
روغن رزماری یک روغن گیاهی با میزان رضایتمندی بالا از نظر فوایدی است که برای پوست دارد. رایج ترین ناحیه ای که روغن رزماری برای آن استفاده می شود صورت است. خواص روغن رزماری برای صورت و مراقبت از پوست بسیار است. در طرز استفاده از روغن رزماری برای صورت توصیه می شود از روغن رزماری رقیق شده بکار برده شود.
- روغن رزماری یک ضد عفونی کننده قوی است. می تواند نقش فعالی در بروز مشکلاتی مانند آکنه و جوش های ناشی از باکتری های روی پوست داشته باشد.
- این روغن که به بازسازی سریع پوست کمک می کند، می تواند لکه های جای زخم را کاهش دهد در نتیجه روغن رزماری برای لک صورت ایدهآل است.
- به لطف خواص آنتی اکسیدانی خود، می تواند با محافظت از پوست در معرض عوامل خارجی، به کاهش چین و چروک کمک کند.
- به لطف محتوای ویژه ای که دارد با جلوگیری از ایجاد مشکلات ناخواسته مانند باکتری ها و قارچ ها روی پوست شما را در داشتن پوستی سالم حمایت می کند.
- در طول روز، منافذ پوست ممکن است پر شده و لکه های سیاه ظاهر شوند. روغن رزماری می تواند تشکیل جوش های سرسیاه را که باعث ظاهری ناسالم می شوند، کاهش دهد.
- این محصول پس از استفاده به دقت از پوست در برابر عوامل خارجی محافظت می کند و به شما این امکان را می دهد پوستی روشن و شاداب داشته باشید.
• روغن رزماری که در دسته اسانس ها قرار می گیرد در بسیاری از کرم های لک استفاده می شود. درواقع این روغن به یکدست شدن رنگ پوست کمک می کند. تحقیقات نشان می دهد که نقش روغن رزماری برای لک صورت خنثی کردن باکتری های ایجاد کننده آکنه است.
طرز استفاده رزماری برای پوست
برای افرادی که تازه با این روغن و خواص آن آشنا شدهاند این سوال پیش می آید که طرز استفاده رزماری برای پوست چگونه است؟ در ابتدا باید بدانید هنگام استفاده از روغن رزماری باید بسیار مراقب باشید. روغن گیاهی که محصولی با محتوای قوی و غنی است ممکن است باعث تحریکات پوستی شود. برای ایجاد اثرات مثبت با جلوگیری از تحریک، باید محصول را پس از رقیق کردن با روغن حامل استفاده کنید.
توصیه می شود ابتدا روغن رزماری را که با روغن های حامل رقیق کرده اید در قسمت کوچکی بمالید و آن را تست کنید. پس از اطمینان از عدم وجود واکنش آلرژیک، می توانید آن را با ماساژ ملایم روی محل مورد نظر بمالید. پس از ماندن روغن رزماری برای مدت کوتاهی روی پوست می توانید آن را با آب گرم بشویید و از فوم پاک کننده استفاده کنید. پس از پاکسازی پوست از چربی، می توانید با استفاده از یک مرطوب کننده مناسب با نوع پوست خود، روال مراقبت را تکمیل کنید.
نکات لازم برای استفاده از روغن رزماری برای صورت
- توصیه می شود از روغن رزماری برای صورت و برای اهداف آرایشی فقط به صورت خارجی استفاده کنید.
- رقیق کردن روغن رزماری قبل استفاده از آن روی پوست صورت بسیار مهم است.روغن های بادام، آرگان و نارگیل از جمله روغن های حامل هستند.
- قبل از استفاده از محصول، باید آن را در یک محل کوچک بمالید. مواد موجود در آن ممکن است باعث واکنش های آلرژیک به خصوص در انواع پوست های حساس شود. برای جلوگیری از هر گونه مشکلی، می توانید پس از امتحان آن را در ناحیه مورد نیاز استفاده کنید.
- روغن رزماری باید در مکانی بدون نور و دور از نور خورشید نگهداری شود. با نگهداری در دمای اتاق می توان آن را برای مدت طولانی بدون از بین رفتن خواص استفاده کرد.
- ممکن است تغییراتی در ساختار ماده ای که برای مدت طولانی با هوا در تعامل است رخ دهد. به همین دلیل باید پس از استفاده از بسته شدن بطری حاوی روغن مطمئن شوید.
- چشم ها و محیط اطراف آنها بسیار حساس هستند. تماس با روغن موجود در چشم می تواند باعث ایجاد مشکلات زیادی شود. هنگام استفاده از فرآورده باید مراقب باشید که با چشم شما تماس نداشته باشد و در صورت تماس با پزشک مشورت کنید.
- بسیار مهم است که روغن رزماری را دور از دسترس کودکان قرار دهید.
- اگر می خواهید از این محصول گیاهی در دوران شیردهی و بارداری استفاده کنید، باید با یک پزشک متخصص مشورت کنید.
کلام پایانی:
روغن رزماری با فرمول صددرصد و طبیعی خود گزینه ای عالی برای سلامت است. روغن رزماری که به صورت رقیق شده ارائه می شود، برای استفاده های محتلف از مراقبت پوست گرفته تا رایحه درمانی، از قدیم الایام مورد تایید و مشهور بوده است. هرکسی می تواند فرمول گیاهی روغن رزماری برای صورت که با خواص ضد آکنه و ضد منافذ خود شناخته شده است را با قیمت مناسب و بازدهی بالا تهیه کند.